Υπερηχογραφική απεικόνιση - Παρακολούθηση από διατροφολόγο - δωρεάν λιπομέτρηση

Υπηρεσίες

image44

Υπερηχογραφική απεικόνιση

Ο ιατρός έχει μετεκαπιδευθεί στο πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης στο υπερηχογραφημα θυρεοειδους, καθώς και στην απεικόνιση του ανδρικού γενετικού συστήματος. Ειδικότερα, εφαρμόζει τα εξεταστικά πρωτόκολλα που έχουν προταθεί από την European Academy of Andrology και την πρωτοποριακή αναίμακτη μέθοδο μέτρησης των αγγειακών ροών του πέους ( τριπλεξ αγγειων) αποφεύγοντας την ενδοπεϊκή ένεση αγγειοδραστικών ουσιών. 


image45

Παρακολούθηση από Κλινικό Διατολόγο-Διατροφολόγο

Ομάδα, κλινικών διαιτολόγων -διατροφολόγων αναλαμβάνει την  παρακολούθηση των ασθενών στο χώρο του ιατρείου, με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως:

-Παχυσαρκία

-Σακχαρώδη διαβήτης

-Ενδοκρινολογικές και διατροφικές διαταραχές

-Υπέρταση

-Διατροφικές διαταραχές στην κύηση

-Υπογονιμότητα


Στόχοι μας είναι η διατροφική αξιολόγηση και παρακολούθηση των ασθενών, η εκπαίδευση τους, η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, Κάθε ασθενής στο τέλος της επίσκεψης λαμβάνει το προσωπικό του ατομικό διαιτολόγιο, το οποίο θα αλλάζει σε τακτό χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, γίνεται και μια ειδική εξέταση, η λιπομέτρηση, η οποία μπορεί να δώσει αποτελέσματα για τη σύσταση του σώματος, όπως είναι το ποσοστό του λίπους (σωματικό – σπλαχνικό), της μυϊκής μάζας και των σωματικών υγρών. Επίσης, υπολογίζεται και ο βασικός μεταβολικός ρυθμός του εξεταζόμενου, βάση του οποίου δημιουργείται και το διαιτολόγιο του.